X


welkom bij kerkproject.nl

Thematisch materiaal voor ontmoeten, praten en verdiepen

Een gemeente heeft focus nodig, iets wat verbindt en richting geeft. Dat ontstaat bijna vanzelf door een goed thema voor een gemeenteproject waar veel mensen gebruik van maken. Je vindt op kerkproject een groeiend aantal thema's met steeds een waaier aan materialen. Om te gebruiken thuis, in wijk en kring, in studiegroep of gemeente-avond en ook rond de kerkdienst. Waar mogelijk is er ook materiaal voor kids en tieners.


In alle diversiteit één verbindend thema

Als kerk heb je te maken met veel diverse mensen. Ieder met eigen wensen, talenten, smaak en leeftijd. Juist dan wil je jouw gemeente ondersteunen om samen één gemeenschap te zijn. Je wilt verbindingen leggen. Tussen mensen onderling en in hun dagelijkse leven met God.

Via Kerkproject kan jouw kerk een abonnement nemen op één van de thema's. Soms zijn dat bestaande projectboeken waaraan we materialen hebben toegevoegd in overleg met een uitgever. Andere zijn nieuw of digitaal en passen niet in een boek-format. Zo'n digitaal thema heeft veel voordelen: alle kerkleden kunnen gebruik maken van alle materialen, omdat ze deelnemen aan je kerk-abonnement! Ook kun je materiaal downloaden voor je tablet of telefoon, bijvoorbeeld om rond te sturen of te printen. Dan kies je uit een thema díe onderdelen die je wilt gebruiken. Maatwerk binnen het gezamenlijke materiaal.

Natuurlijk kun je als kerk zelf materialen toevoegen aan je thema. Denk aan een nieuwsbericht, de datum van de thema-preek (met een linkje naar de pdf die je kunt invoegen). Zo leg je nieuwe verbindingen voor een veelkeurige kerk die God wil volgen. Kerkproject helpt je als gemeente aan een gezamenlijke inhoud op maat.

Nieuws & Berichten

 

Thema M/V In gesprek over gaven, ambten en taken

Thema M/V In gesprek over gaven, ambten en taken

Een thema met drie onderdelen: bezinningsmateriaal (persoonlijk), werkbladen voor geprek in kleine groepen en voor gemeente-avonden, een handleiding voor gebruik in je kerk. En een powerpoint-sjabloon van een avondprogramma met een grotere groep mensen. Klik hier voor een overzicht van alle onderdelen.

Voor een gemeente wordt het materiaal op NAAM gezet en is het te koop voor €150,00. Dan kan het materiaal onbeperkt worden gebruikt en intern vermenigvuldigd en doorgestuurd. Het is beschikbaar als PDF voor print-werk, én als aparte pdf's voor het lezen op schermen van computer, tablet of mobiel.

Voor een kleine groep of kring kost het identieke materiaal € 25 euro. En kan gebruikt worden door alle leden van die kring of groep.


Thema's

Gemeente Quickscan

gemeenteleden

GemeenteSpiegel

gemeenteleden kerkeraad

GemeenteKijker

gemeenteleden kerkeraad werkgroep

GemeenteWerker

kerkeraad predikanten